Vins i caves

Vins Blancs


ANHEL D'EMPORDÀ blanc - D.O EMPORDÀ

16.50 €

100% Garnatxa blanca. De color groc pàl·lid i brillant amb lleugers reflexos d’or. Afruitat, amb notes florals i un subtil toc de fruits tropicals i cítrics. Equilibri harmònic de l’acidesa amb aromes de fruita fresca.


CIGONYES Blanc - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Color groc palla. Aroma intensa de fruita madura i fresca alhora. Acidesa molt viva i equilibrada. Resulta un vi equilibrat, persistent. S’identifica molt bé amb la varietat de la qual prové


COP DE VENT Blanc - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Macabeu – Muscat De color groc pàl·lid i bona intensitat aromàtica. D'aromes cítrics frescos combinats amb notes florals de llessamí, fonoll i espígol. Acidesa que el fa refrescant, presentant gustos de raïm fresc, mel i fruites tropicals


CREU DE LAVIT blanc - D.O PENEDÈS

15.00 €

4.00 €

100% Xarel·lo 4 mesos de criança en botes noves de roure francès En boca té una entrada suau, elegant i de gran finor amb una acidesa llarga que proporciona frescor. Fruita fresca (pinya) ben integrada amb les notes torrades aportades per la bota.


ESCORÇA blanc - D.O. COSTERS DEL SEGRE

17.00 €

Macabeu de vinyes velles


FER VOLAR COLOMS Blanc - D.O CATALUNYA

14.00 €

4.00 €

Gewürztraminer, Moscatel, Sauvignon blanc De color groc palla amb tons verdosos brillants. Predominen els aromes florals (rosa, gessamí) fruita tipus préssec amb notes balsàmiques. D'acidesa suau i notes florals i afruitades es un vi fresc i elegant


GAIA Blanc de LOXAREL - D.O PENEDÈS

20.50 €

100% Sauvignon blanc Ecològic i biodinàmic. Vi d'Anfora. De color palla suau brillant. En nas fruita tropical i exòtica al costat de molt cítric sobre un fons herbaci. Fresc i molt saborós, afruitat amb bona acidesa i equilibrat.


LAGAR D CERVERA Blanc - D.O RIES BAIXES

20.50 €

Albariño 100%. Aroma a fruites tropicals, maracuià, fruites de pinyol i cítrics, com l'aranja i la taronja, amb records a herba fresca i fenc. A la boca es mostra fresc, carnós i equilibrat. El retrogust és potent i molt persistent


MAR DE LLUNA Blanc - D.O EMPORDÀ

16.50 €

Moscat d'Alexandria. Color palla. Aroma característic del Moscatell de flor blanca, mineral, cítric. Vi elegant amb una bona acidesa, equilibrat, untuós amb una llarga presència.


MELQUIOR Blanc (Colecció familiar)- D.O RIOJA

16.50 €

Tempranillo blanc, Viura y Sauvignon blanc. Aromes cítrics, de préssec i de plàtan. Acidesa vigorosa i molt ben conjuntada


MONOLOGO blanc - D.O RUEDA

14.50 €

VERDEJO 100%


MONTRODO Blanc-VI DE LES GAVARRES

15.50 €

Chardonnay, Viognier, Garnatxa Blanca,Xarel-lo Aromes a fruita blanca. D'entrada fresca, equilibrada i amb volum. Records a fruita blanca i d'os.


MORLANDA CRIANÇA Blanc - D.O.Q PRIORAT

20.50 €

90% Garnatxa blanca y 10% Macabeo Destaquen marcades notes de fruita blanca, préssec i codony amb tocs minerals a fonoll. Reflexes de la criança en bota amb aromes de fusta fresca. És untuós, estructurat, equilibrat i persistent.


Ñ DOÑA PALAUETA Blanc - D.O CATALUNYA

17.00 €

100% Chardonnay Les característiques del terreny amb el seu particular sol i microclima de la zona, donen al vi un ampli ventall de notes afruitades que van des dels cítrics fins a les fruites amb os i la poma verda.


OLIVER CONTI Blanc - D.O EMPORDÀ

17.50 €

Gewürztraminer 100% De color groc palla amb reflexes daurats. intens, aromes a fruita tropical i terpènics de la criança. Fresc, elegant i equilibrat amb molta personalitat.


RIPPA DORII blanc Verdejo - D.O RUEDA

14.50 €

Verdejo 100% D'aroma intens, anissat i balsàmic, fruita blanca i cítrics amb records a fruita tropical. En boca, gran estructura amb volum i equilibrat en acidesa típica de la varietat verdejo.


SCHLOSS JOHANNISBERG Blanc - GELBACK

30.00 €

Riesling Gelblack feinherb Un vi elegant i sucós que té una convinació de complexitat cremosa i gràcia poc habitual en aquesta categoria. Fines notes d'aranja, camamilla i bàlsam de llimona. Final llarg i sedós.


VIONTA Blanc - D.O RIES BAIXES

17.50 €

100% Albariño Ofereix aromes de fruita, alguna d'elles tropicals, destacant la poma verda, el plàtan i el meló. A la boca presenta una entrada suau i acidesa agradable, que dóna pas a una harmonia d'aromes a fruites madures.


Vins Rosats


3055 JEAN LEON Rosat- D.O PENEDÈS

21.50 €

100% Pinot noir De color rosa pàl·lid, en nas, flors, cítrics i fruita vermella. En boca destaca la seva elevada frescor i equilibrada acidesa i el seu final persistent.


AMOR LOCO Rosat D.O MONTSANT

15.50 €

4.00 €

Garnatxa negre i Sirah Nas: fruites vermelles com gerds silvestres i també lleugers tocs florals, subtil i molt elegant. Boca: entrada fresca, molt viva, gran volum a la boca i un final llarg i amable.


ANHEL D'EMPORDÀ Rosat - D.O EMPORDÀ

16.00 €

Garnatxa negre 100% A la boca, d'entrada i per la seva joventut es nota frescor i el mateix temps és untuós per el seu bon equilibri d'acidesa. De cos, és llaminer, i el darrer ráfaga, llarg, recorda novament fruites i flors blanques.


CIGONYES Rosat - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa negra 100% Color rosa molt pàl·lid i brillant. Amb aromes de fruits vermells, flors blanques, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envolupant, amb un final molt llarg i agradable.


INURRIETA MEDIODIA Rosat - D.O NAVARRA

14.50 €

Garnatxa, Sirah, Cavernet Sauvignon i Graciano Elaborat per sagnat directe del most llàgrima. Criança sobre lies fines en dipòsit durant 4 mesos. Aromes de roses i fruita vermella. En boca és, fresc i persistent. Té un bona i refrescant acidesa.


MARAGDA ROSA Mas Llunes - D.O EMPORDÀ

14.00 €

Garnatxa negre i Sirah Color maduixa brillant. Aroma a fruits madurs (maduixa, plàtan, grosella...).En boca es afruitat, fresc i persistent.


MARTINA Vi de vida- D.O PENEDÈS

16.00 €


Vins Negres


5 FINQUES Negre CRIANÇA - D.O EMPORDÀ

18.00 €

Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Samsó, Monastrell, Cabernet Franc. 18 mesos en bótes de roure americà i de roure francès. Fruites vermelles i espècies, notes balsàmiques i un fons torrefacte. Fresc, estructurat i equilibrat.


ADARO Vino de PradoRey- D.O RIBERA DEL DUERO

19.00 €

100% Tempranillo amb 12 mesos de criança en botes de roure Vi d'aroma agradable, amb volum en boca que creix mentre s'absorbeix. Intens i equilibrat. Potent, complex i llarg


ANHEL D'EMPORDÀ Negre - D.O EMPORDÀ

17.50 €

100% Samsó Fruita vermella amb certa maduresa i amb un lleuger fons balsÀmic, d'espÈcies i matisos de tabac ros. Amb una bona entrada, a la boca és sedós, ple i rodó


CIGONYES Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa Negre, Merlot, Syrah Aroma de fruits vermells àcids, arrodonint amb una discreta combinació de fines notes de criança en bóta. En boca és equilibrat , llarg, sàpid i fresc.


COP DE VENT Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Cavernet Sauvignon i Garnatxa Vi jove. Aromes a fruita vermella madura, tonalitats blavoses i pebre negre. En boca aromes a fruita madura confitada, tanins madurs i una petita acides present amb final rodo.


EL VINCULO- D.O. LA MANCHA

19.80 €

Criança 2018. 100% Tempranillo. Vi amb 23 mesos de criança en botes de roure americà. Vi amb cos i tanins ben integrats.


FINCA CUCO SELECCIÓ Negre - D.O MONTSANT

15.00 €

4.00 €

Garnatxa, Samsó i Syrah. Aroma a fruits vermells madurs, regalèssia, herbes mediterrànies i cireres. Boca: Sabor elegant, agradable i de cos mig. Posseeix notes de fruits vermells com la cirera i gerd.


GR-174 Negre - D.O.Q PRIORAT

18.50 €

Cabernet Sauvignon, Carinyena i Garnatxa Negra. 5 mesos en botes de roure francès. Notes florals i molta fruita madura, volum en boca amb fruita madura.


INICI CRIANÇA Negre - D.O.Q PRIORAT

29.90 €

Garnatxa negra, Cabernet sauvignon, Carinyena, Merlot, Syrah Entre 8 i 12 mesos de criança. Aromes plens de sensacions a flors i fruita que e confirmen en boca.


INTRAMURS DE POBLET Negre - D.O CONCA DE BARBERÀ

16.00 €

Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo Vi de monastir jove. 4 mesos en bota de roure francès. Amb aromes a fruita vermella madura, confitures i espècies. Amb sensacions afruitades molt agradables, equilibrada acides que li dona frescor. Final llarg.


MALAVEÏNA Negre- D.O EMPORDÀ

35.00 €

Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Garnatxa Negra. Envellit durant 20 mesos en botes de roure francès.


MAR DE LLUNA Negre - D.O EMPORDÀ

16.50 €

Garnatxa Negre i Ull de LLebre Color cirera brillant, voltant violaci. Aroma de fruita vermella, fruita madura, expressiu i equilibrat. Boca fructuosa, equilibrat i fresc


MAS D'ARANYÓ - D.O PENEDÈS

17.00 €


MAS SUBIRÀ CRIANÇA negre - D.O.Q PRIORAT

20.50 €

Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon Color cirera intens. Notes minerals i de criança, aromes a fruita vermella i negra madura. Bona acidesa, amb cos i tanins madurs. Entrada potent amb personalitat.


MI LUGAR Queirón Negre- D.O. RIOJA

29.00 €

90% Tempranillo i 10% Garnatxa negre. 18 mesos de criança en botes de roure francès i americà Vi de Quel


MONTRODO negre- VI DE LES GABARRES

15.50 €

Merlot, Cabernet Sauvignon i Garnatxa negra Aromes a fruits silvestres. Entrada en boca fresca i lleugera acidesa amb final molt agradable


PETIT PISSARRES negre criança - D.O.Q PRIORAT

20.50 €

Carinyena /Garnatxa Negra Aromes fruiters a grosella, maduixa i pruna al nas amb lleugeres notes minerals i de fruits de bosc. De cos mitjà, entrada en boca suau i afruitada, amb uns tanins rodons i càlids.


PURGATORI negre - D.O. COSTERS DEL SEGRE

45.00 €

150 ANIVERSARI Carinyena, Garnatxa i Syrah. 15-18 mesos de Criança 100% en Bota de roure Francès. Gran vi de llarg recorregut, agradable gust a fruita madura, notes d'espècies amb un rerefons fascinant.


R.P SALOMÓN Negre- D.O. RIBERADEL DUERO

29.00 €

100% TEMPRANILLO


RIPPA DORII ROBLE Negre - D.O RIBERA DEL DURO

16.00 €

Tempranillo 100% 7 mesos de criança en bótes de roure francès A la boca és un vi vivaç, amb una entrada molt agradable i equilibrada. De glop llarg. Fruita negra madura amb tons de regalèssia.


SENYOR DE LES PEDRES Negre- D.O EMPORDÀ

18.90 €

Garnatxa negra, Samsó, Cabarnet Franc i Cabernet Sauvignon. 12 Mesos de criança amb botes de roure francès i americà


SOMIADORS Negre- D.O EMPORDÀ

22.00 €

Garnacha Negra I Carinyena. El 70% del vi envellit 9 mesos en bota de roure francès. Color cirera fosc. Aroma de fruits negres (mores). En boca és vellutat, dens, saborós i amb delicada matèria afruitada.


VALDUBON ROBLE negre - D.O RIBERA DE DUERO

15.50 €

Tinta Fina 4 mesos de criança en bótes noves. Fruites vermelles fresques, notes de fusta, notes de coco, vainilla i regalèssia. Tanins madurs ben polits. Amb bona acidesa, evolució agradable i un llarguíssim postgust.


VALDUBON X negre- D.O RIBERA DE DUERO

26.00 €

Tinta Fina. Riques en notes primàries de cireres, maduixes i prunes madures que van deixant pas a tons especiats. Un final torrefacte de moca i xocolata per via retronasal. Postgust és llarg i molt intens


VALENCISO CEMENTO Negre - D.O. Rioja

25.00 €

100% Tempranillo procedent de vivers ecològics. 26 mesos en tancs de ciment. Fruita, vivacitat i longevitat, resultat d'anys en dipòsits de ciment, (Luís Valentín)


VALENCISO RESERVA Negre - D.O RIOJA

28.00 €

100% Tempranillo de cultiu ecològic. Elegant i llarg en boca, amb volum aromàtic,. Revesteix la boca sense pensar. (Luís Valentín)


VI DEL BANYA - D.O COSTERS DEL SEGRE

19.00 €


Cava / Espumosos de Qualitat / Champagne


ELYSSIA - D.O CAVA

17.60 €

Brut Reserva


ELYSSIA ROSAT - D.O CAVA

17.60 €

Brut Rosé


GRAMONA BRUT IMPERIAL

28.00 €


LLOPART - D.O CAVA

20.50 €

Brut Nature Reserva


PARXET

22.00 €


RAVENTÓS "DE LA FINCA" - ESCUMÓS DE QUALITAT

25.00 €


REVENTÓS DE NIT Rosat Pal·lid - D.O CAVA

23.00 €

Cava rosat.


REVENTÓS TEXTURES DE PEDRA - ESPUMÓS DE QUALITAT

35.00 €

Blanc de Negres


SEGURA VIUDAS VINTAGE - D.O CAVA

15.00 €

Brut Vintage


Servei en copes
Ampolla
Recomenat

Take Away

DADES DE CONTACTE

Cargols de la Vil·la
13.80€
Amb vi d'oporto, fils de pernil i allioli suau

Cargols Mimosa
11.80€
Saltejats amb carn picada i tomàquet i gratinats amb un allioli suau negat

Cargols secs
11.80€
Saltejats amb sal i pebre. Acompanyats d'una salsa tomàquet i ceba i un allioli suau

Amanida amb formatge de cabra
8.50€
Variat d'enciams, fruits secs, préssec, tomàquet xerry i formatge de cabra gratinat

Micuit de foie d'ànec
13.90€
Micuit de foie fet a casa, amb melmelada de figues i torradetes de les nostres

Arròs negre amb popet
15.00€

Arròs sec amb escamarlans
None€

Canelons casolans gratinats amb beixamel
6.50€
Canelons fets a casa de la manera tradicional de l'àvia, amb beixamel i gratinats amb formatge

Clova la planxa (musclos, cloïses i zamburiñas)
0.00€
Cloïssa a la planxa, amb oli de all i julivert.

Coulant de Xocolata amb gelat vainilla
4.00€

Pastís de formatge amb fruits vermells
4.00€

Tocinet amb full d'ametlles i nata
3.50€
Tocinet sense ou, llet, gluten, fruits secs La nata porta lactosa El full d'ametlles porta gluten i fruits secs

De Nit per compartir

PER COMPARTIR


Patates Braves amb les seves salses a part

7.00€


Brandada de bacallà amb torradetes

7.50€


Sticks de pollastre amb salsa curry

6.00€


Pinxos de botifarra amb alioli (4un)

5.50€


Ous amb patates i pernil

9.90€


Cassoleta de Cargols gratinats

7.50€


Patates d’Olot (1un)

2.50€

Patates farcides de carn picada i fregides


Nachos amb guacamole

5.50€


BRIE AMB VERDURES AL FORN

8.50€

AMB LES SEVES TORRADETES


Barbes de Calamars a l'andalusa

10.00€


1/2 ració de Coca amb pernil Ral d'Avinyó

6.00€


Mini amanida de brie i nous

4.00€


Torrada amb brandada de bacallà i carbassó

6.00€

Torrada amb brandada de bacallà i carbassó gratinat


Torrada amb escalivada i anxoves

8.00€

Torrada amb escalivada (pebrot vermell, albergínia i ceba) amb anxoves


L'Arros i la Pasta


Els Peixos i Marisc


Les Carns


Per emportar
Recomenat

Per compartir

Per emportar
Recomenat

Postres i Dolces

I de Postres i Dolces consulta la nostra carta


Xuixo de Crema i gelat vainilla-caramel i nous

6.50€


Maduixots amb gelat de llet merengada

6.00€


Crema catalana cremada i pastís d'ametlles

5.50€

Crema catalana SENSE GLUTEN i pastisset d'amentlles AMB GLUTEN


Flam de mató amb garrapinyades

5.50€


Pastís de tiramisú amb gelat de cafè

6.00€


Crep amb poma carel-litzada i Grand Marnier

6.50€


Recuit de cabra de Fonteta amb mel i nous

6.00€


Tramuntana

5.50€

Gelat de Vainilla amb melmelada de préssec i xocolata


Gelat de cafè amb licor de crema de whisky

6.00€


Trio de sorbets

6.50€


Coulant de Xocolata amb gelat vainilla

6.50€


Fondue de xocolata negre amb fruites

8.00€

La xocolata pot contenir traces fruits secs


Cafè Escocès 3 colors amb el whisky fred

7.50€


Cafè Irlanès 3 colors amb el whisky fred

7.50€

Cafè, whisky fred i nata sense sucre


Pastís de formatge amb fruits vermells

6.00€


Tocinet amb full d'ametlles i nata

5.50€

Tocinet sense ou, llet, gluten, fruits secs La nata porta lactosa El full d'ametlles porta gluten i fruits secs


Textures de pinya

6.00€

Carpaccio de pinya (sin lactosa) amb gelat de pinya (amb suero de llet)


Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

Per emportar
Recomenat

La nostra carta

PER COMPARTIR


Croqueta de pernil ibéric (2un)

3.00€


Croquetes de gambes (2unit)

3.00€


Croquetes de rostit (Ració)

9.50€


Cruixents de gouda

5.50€


Patates Braves amb les seves salses a part

7.00€


Els Cargols


Cargols de la Vil·la

14.50€

Amb vi d'oporto, fils de pernil i allioli suau


Cargols Mimosa

12.80€

Saltejats amb carn picada i tomàquet i gratinats amb un allioli suau negat


Cargols secs

12.80€

Saltejats amb sal i pebre. Acompanyats d'una salsa tomàquet i ceba i un allioli suau


Els nostres Entrants i Amanides


Amanida amb formatge de cabra

10.00€

Variat d'enciams, fruits secs, préssec, tomàquet xerry i formatge de cabra gratinat


Amanida amb piquillo i tonyina

10.00€

Pebrots del piquillo, variat d'enciams, tomàquets cherry, tonyina i olives


Amanida mixta

9.00€

Amanida verda amb tomàquet, pastanaga, tonyina, pernil d'ànec i escalivada


Amanida tèbia amb favetes i gambes

12.00€

Amanida amb variat d'enciams, fils de pernil ibèric amb un saltejat de favetes amb gambes


Carpaccio de bacallà amb amanida i romesco

11.50€

Carpacció de bacallà sobre un llit de melmelada tomàquet i acompanyat d'un variat d'enciams amb ametlles, pebrot del piquillo, xerris i romesco


Carpaccio de salmó amb amanida d'alvocat

11.00€

Variat d'enciams, tomàquet cherry, fruits secs, alvocat, acompanyat d'una vinagreta de mango (a part)


Micuit de foie d'ànec

14.90€

Micuit de foie fet a casa, amb melmelada de figues i torradetes de les nostres


Pernil Iberic amb coca de Folgueroles Torrada

16.00€

Coca de Folgueroles amb pernil de porc 50% de gla


Terrina d'escalivada, formatge de cabra i amanida

10.00€

Terrina d'escalivada tèbia gratinada amb formatge de cabra i acompanyada d'una amanida amb variat d'enciams, pipes i sèsam


Verdures a la brasa

12.00€

Pebrot vermell, albergínia, ceba, xampinyó, espàrrecs, tomàquet, carbassó i segons temporada alguna verdura pot canviar I tot acompanyat d'una salsa romesco


L'Arros i la Pasta


Arròs amb ànec 5 aglans i foie

18.00€

Arròs de Pals fet amb ànec 5 aglans a la cassola amb xampinyó portobello


Arròs amb costelló porc Ral i carxofa

17.00€


Arròs negre amb popet

18.00€


Arròs sec amb escamarlans

19.00€


Canelons casolans gratinats amb beixamel

9.50€

Canelons fets a casa de la manera tradicional de l'àvia, amb beixamel i gratinats amb formatge


Pappardelle amb crema de ceps i parmesà

10.00€

Pasta seca amb ou amb salsa de ceps i formatge parmesà


Els Peixos i Marisc


Bacallà amb samfaina gratinat amb mussolina suau

14.50€

Bacallà amb samfaina i gratinat amb una mussolina suau


Calamars a la planxa amb all i julivert

11.00€

Calamarsets a la planxa amb un all i julivert suau i acompanyats d'escalivada


Escamarlans gratinat

17.00€


Musclos al vapor

11.00€


Pop a la gallega

18.00€


SUPREMA DE CORVALL AMB CEBA POXADA i FONOLL

16.00€


Suprema de Palangre amb crema de calçots i pernil

16.00€


Turbot al forn

18.50€

Turbot al forn amb patata panadera, ceba i tomàquet


Les Carns


Botifarra a la brasa amb guarnició

10.00€

Botifarra de sal i pebre a la brasa amb patata brasa, tomàquet brasa i pebrot verd a la brasa


Carpaccio de vedella amb parmesà i oporto

12.50€


Costelles i mitjanes de xai amb guarnició

16.50€

Costelles i mitjanes de xai a la brasa, de guarnició Patata brasa, tomaquet cuit i Pebrot verd a la brasa.


Entrecot de vedella amb guarnició

17.50€

Entrecot de vedella de 400 grs, a la brasa amb sal Maldon i oli d'oliva, acompanyat de patata brasa, tomàquet i pebrot verd a la brasa


Filet de vedella a la brasa amb guarnició

22.00€

Filet de vedella fet a la brasa i de guarnició patata a la brasa, tomàquet a la brasa i pebrot verd a la brasa.


Llaminera de Duroc amb salsa "Cafè París"

14.50€


Magret d'ànec amb oporto i poma caramelitzada

16.50€


Peus de porc gratinats amb cargols

12.50€

Peus de porc a la brasa i gratinats amb cargols amb tomàquet


Xai al forn

18.00€


Salses, Pa i Complements


All-i-oli

1.50€


Ketxup

1.50€


RACIÓ DE COCA

1.80€

Ració de coca de Folgueroles torrada amb tomàquet i all (a part)


RACIÓ DE PA

1.50€


Salses per la carn

3.00€

Salsa Rocafrot, pebre verd, cafè parís, crema de ceps


Per emportar
Recomenat

Sugeriments

PER COMPARTIR


Els nostres Entrants i Amanides


Amanida amb piquillo i tonyina

10.00€

Pebrots del piquillo, variat d'enciams, tomàquets cherry, tonyina i olives


Carpaccio de salmó amb amanida d'alvocat

11.00€

Variat d'enciams, tomàquet cherry, fruits secs, alvocat, acompanyat d'una vinagreta de mango (a part)


L'Arros i la Pasta


Arròs amb costelló porc Ral i carxofa

17.00€


Els Peixos i Marisc


Pop a la gallega

18.00€


SUPREMA DE CORVALL AMB CEBA POXADA i FONOLL

16.00€


Suprema de Palangre amb crema de calçots i pernil

16.00€


Les Carns


Llaminera de Duroc amb salsa "Cafè París"

14.50€


Xai al forn

18.00€


Celler Recomenat

ANHEL D'EMPORDÀ blanc - D.O EMPORDÀ

16.50 €

100% Garnatxa blanca. De color groc pàl·lid i brillant amb lleugers reflexos d’or. Afruitat, amb notes florals i un subtil toc de fruits tropicals i cítrics. Equilibri harmònic de l’acidesa amb aromes de fruita fresca.


CIGONYES Blanc - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Color groc palla. Aroma intensa de fruita madura i fresca alhora. Acidesa molt viva i equilibrada. Resulta un vi equilibrat, persistent. S’identifica molt bé amb la varietat de la qual prové


COP DE VENT Blanc - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Macabeu – Muscat De color groc pàl·lid i bona intensitat aromàtica. D'aromes cítrics frescos combinats amb notes florals de llessamí, fonoll i espígol. Acidesa que el fa refrescant, presentant gustos de raïm fresc, mel i fruites tropicals


MONTRODO Blanc-VI DE LES GAVARRES

15.50 €

Chardonnay, Viognier, Garnatxa Blanca,Xarel-lo Aromes a fruita blanca. D'entrada fresca, equilibrada i amb volum. Records a fruita blanca i d'os.


ANHEL D'EMPORDÀ Rosat - D.O EMPORDÀ

16.00 €

Garnatxa negre 100% A la boca, d'entrada i per la seva joventut es nota frescor i el mateix temps és untuós per el seu bon equilibri d'acidesa. De cos, és llaminer, i el darrer ráfaga, llarg, recorda novament fruites i flors blanques.


CIGONYES Rosat - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa negra 100% Color rosa molt pàl·lid i brillant. Amb aromes de fruits vermells, flors blanques, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envolupant, amb un final molt llarg i agradable.


ANHEL D'EMPORDÀ Negre - D.O EMPORDÀ

17.50 €

100% Samsó Fruita vermella amb certa maduresa i amb un lleuger fons balsÀmic, d'espÈcies i matisos de tabac ros. Amb una bona entrada, a la boca és sedós, ple i rodó


CIGONYES Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Garnatxa Negre, Merlot, Syrah Aroma de fruits vermells àcids, arrodonint amb una discreta combinació de fines notes de criança en bóta. En boca és equilibrat , llarg, sàpid i fresc.


COP DE VENT Negre - D.O EMPORDÀ

15.00 €

Cavernet Sauvignon i Garnatxa Vi jove. Aromes a fruita vermella madura, tonalitats blavoses i pebre negre. En boca aromes a fruita madura confitada, tanins madurs i una petita acides present amb final rodo.


ELYSSIA - D.O CAVA

17.60 €

Brut Reserva


ELYSSIA ROSAT - D.O CAVA

17.60 €

Brut Rosé


Reserva

DADES DE CONTACTE

Adults
Explicació adults

Infants
Explicació infants

Localització

Card image cap
Carta

La nostra carta

Carta
Card image cap
Postres i Dolces

Postres i Dolces
Card image cap
Vins i caves

Celler recomenat

Vins i caves
Card image cap
Take Away

Per emportar

Take Away
Card image cap
Reserva

Per reserves

Tel: 671.870.787